Over de Lutscher Alm

Het Lutscher Alm concept is ontstaan door onze vakanties in Oostenrijk. De locale sfeer, vooral weergegeven in de horeca gelegenheden,  gaf ons de aanzet om ook in Twente een restaurant in deze sfeer te beginnen. Want zeg nou zelf: wat is er gezelliger dan heerlijk te dineren in een prachtige omgeving?

marco-rianne.png

De warmte, houten afwerking, typerende schilderingen en de vele accessoires:  Iedereen die in Oostenrijk is geweest en daar gegeten heeft of een après ski heeft gevierd weet exact wat wij bedoelen.  Deze sfeer hebben wij teruggebracht in ons restaurant. Ons personeel draagt originele 'Dirndls' en 'Lederhosen'.  U hoort Oostenrijkse après ski en volksmuziek met een feestelijk toontje. Niet te hard, maar wel zodanig dat u gezellig kunt tafelen.

Al ruim 17 jaar volgen wij dit concept, waarbij we telkens de menukaart en ook het interieur en exterieur veranderen zonder de succesvolle vaste onderdelen aan te tasten. Dit doen wij met passie en veel plezier.

Wij hopen u daarom graag snel te zien. Daarbij vragen wij u in het weekend vooraf te reserveren.
Bedankt voor uw interesse en hopelijk tot snel!

         Marco en Rianne Bosch

Op vakantie in Oostenrijk

De plek waar het allemaal begon:  Oostenrijk! Vraagt u ons gerust om onze vakantietips als u eens naar Oostenrijk op vakantie wilt.
Wij zijn er natuurlijk al diverse keren geweest en voorzien u graag van advies.

Kijkt u bijvoorbeeld eens naar www.opvakantieinoostenrijk.nl.  Een van onze favoriete bestemmingen: Obertauern.  Hier begint het grote piste-gebied vanaf 1800 meter hoogte en daarmee bent u bijna altijd verzekerd van mooie sneeuw. In Obertauern zelf bruist het van de gezellige winkels en restaurantjes. Levendig en gezellig, maar geen 'massaal' vakantie-oord. Authentiek en exclusief!

obertauern.jpg


Online reserveren

Hier mailen wij de bevestiging naar toe

Belt u bij twijfel even voor een telefonische reservering.  053-4354424.


Wij zijn dinsdag t/m zaterdag vanaf 15.00 uur te bereiken.
Zondag vanaf 12.00 uur.

 bt_besocial.png
bt_suggesties.png