MENUKAART LUTSCHER ALM

Onze gerechten worden met passie en zorg in onze open keuken voor u bereid en geheel in Oostenrijkse sfeer aan u geserveerd.  Wij kunnen ons alleen verbeteren als u ons kritisch beoordeeld. We staan daarom open voor op- of aanmerkingen en suggesties.

Heeft u een allergie? Wij koken desgewenst volgens strenge voorwaarden met allergie vrije ingrediënten en met speciale pannen. Aarzel daarom niet om uw allergie aan ons door te geven.

Al onze gerechten worden geserveerd met twee soorten rauwkost, gebakken aardappelen en frites. U kunt natuurlijk uw menu aanvullen door een keuze te maken uit onze bijgerechten.



ft_chefkok_pieter.pngChefkok Pieter   

  

deco-grey.png

~ Vorspeisen und Salate ~

    (Voorgerechten)

soepen





 
 4,50
4,50
4,25
4,75

Tomatensuppe - Tomatensoep op de Hongaarse wijze bereid.
Bauernsuppe - Rijk gevulde groentesoep.
Zwiebelsuppe
- Uiensoep.
Ungarische Suppe - Goulashsoep.

Koude Voorgerechten




7,50
9,50
7,50
8,75
LA Caesar`s Salad - Salade met bacon, Parmezaanse kaas, croutons, ei, rode ui, tomaat en dressing .
Lachs-Trio - Trio van gerookte, gekruide en gebakken zalm.
Nagelhout - Gedroogde ossenhaas op een bedje van luxe sla soorten overgoten met frambozendressing.
Carpaccio - Flinterdun gesneden ossenhaas met Parmezaanse kaas en pijnboompitten gedrapeerd met balsamico-dressing.

Warme Voorgerechten




5,90
6,50
5,95
4,95
Der Lustige Klabautermann  - Champignons in bierbeslag met warme knoflooksaus.
Hühnerbrot - Bladerdeeg met stukjes pittig gekruide kip, ui, paprika en champignons.
Heidi ́s Liebling - Gebakken kippenlevertjes met spek, ui en ananas.
Pitztaler Ribs - Klein stukje spare-ribs.


~ Hausmannskost und ein bischen mehr... ~

    (Hoofdgerechten)

Vleesgerechten





















14,95
11,95
15,90
18,95
15,95
18,90
20,50
21,95
11,95
19,95
13,95
9,95
13,95
12,75
11,95
21,25
15,80
18,65
22,95
32,95










p.p.
Zillertaler Ribs Groot - ca 750 gram spareribs a la Lutscher Alm.
Zillertaler Ribs Klein - ca 500 gram spareribs a la Lutscher Alm.
Holzfällersteak
- “Houthakkerssteak” Rib-eye, met vetadertjes mals gemarmerd rundvlees.
Wiener Rosbraten - Twee runderentrecotes met gebakken ui-ringen en stroganoffsaus.
Innsbruck 4 - Mixed grill van varkensoester, spareribs, kipfilet en biefstuk.
Lutscher Alm Duo - Duo van varkenshaas en biefstuk v/d haas geserveerd met kerrie- en knoflooksaus.
Scharfes Mädschen - Spies van ossenhaas puntjes met een perzik-currysaus.
Tournedos vom Almstier - Biefstuk van de  haas met kruidenboter.
Original LA Platte für 2 Personen - Gegrilde spareribs, kippenvleugels en marinade, voor twee personen.
Boeuf Rudolf - Pannetje gevuld met ossenhaaspuntjes, taugé, prei en noten, afgeblust met een sojasaus.
Gärtner Spieß - Varkenshaas aan spies overgoten met satésaus.
Hühner Spieß - Kipfilet aan spies overgoten met satésaus.
Bauernschnitzel
- Boerensnitzel met garnituur van champignons, spek en ui.
Jägerschnitzel
- Schnitzel met jägersaus.
Kirchberger Huhn - Kip stroganoff in een pannetje.
Lammsbraten - Lamsfilet gedrapeerd met honing, port, tijm saus.
Schweinerei - Varkenshaas met champignonroomsaus.
In der Hütte - Varkenshaas gevuld met coburgerham en overgoten met kruidenkaas.
Der große Mann - T-bone steak.
Der richtige Anton Test - De ultieme T-bone steak van 750 gram. De uitdaging!

Visgerechten





16,20
16,95
19,95
16,75
Kabeljauwfilet - In rauwe ham gerolde kabeljauwfilet met zoete mosterddressing.
Vom Angelverein - Gepocheerde zalmfilet met bieslook-wijnsaus.
Schwarze Tiger - Grote Gamba's met knolflook-olie.
Fischlein (überbacken mit Brie und Spinat) - Talapiafilet met spinazie en gesmoorde brie.


~ Fur die kinder... ~

    (Kindergerechten)






6,00
5,50
5,50
5,25
5,75
2,00
Pummelke - Mini schnitzel met frites en appelmoes.
Calimero - Kipvingers met frites en appelmoes.
Kindergarten - Frikadelletjes met frites en appelmoes.
Pannenkoek naturel - Heerlijke pannenkoek met stroop en poedersuiker.
Pannenkoek met spek - Spekpannenkoek met appelstroop en poedersuiker
Rauberteller - Roof zoveel mogelijk eten bij je ouders!


~ Zutaten... ~

    (Bijgerechten)











2,00
2,50
3,50
2,50
2,00
2,50
0,50
2,00
2,00
0,80
1,50
Warme groenten
Gepofte aardappel met knoflooksaus
Warme maiskolf met zoete dressing
Gebakken champignons
Gebakken ui
Gebakken champignons, ui & spek
Mayonaise
Stroganoffsaus/Jägersaus
Champignonsaus/ Pepersaus
Kerriesaus / knoflooksaus
Satésaus


~ Nachtisch... ~

    (Nagerechten)
    Klik hier voor onze ijs- en koffiekaart in beeld

>> Klik hier om te zien met welke cadeau- en dinerbonnen u kunt betalen.

Eerste en tweede kerstdag zijn wij geopend v.a. 13.30. ( Reserveren gewenst)

Kerstavond en oudejaarsavond zijn wij gesloten. 


Openingstijden winterseizoen

ton-dinerbon.png
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

- gesloten *
- v.a. 17.00 uur
- v.a. 17.00 uur
- v.a. 17.00 uur
- v.a. 17.00 uur
- v.a. 17.00 uur
- v.a. 14.00 uur

* M.u.v. feestdagen


 bt_besocial.png
bt_suggesties.png