MENUKAART LUTSCHER ALM

Onze gerechten worden met passie en zorg in onze open keuken voor u bereid en geheel in Oostenrijkse sfeer aan u geserveerd.  Wij kunnen ons alleen verbeteren als u ons kritisch beoordeeld. We staan daarom open voor op- of aanmerkingen en suggesties.

Heeft u een allergie? Wij koken desgewenst volgens strenge voorwaarden met allergie vrije ingrediënten en met speciale pannen. Aarzel daarom niet om uw allergie aan ons door te geven.

Al onze gerechten worden geserveerd met twee soorten rauwkost, gebakken aardappelen en frites. U kunt natuurlijk uw menu aanvullen door een keuze te maken uit onze bijgerechten.



ft_chefkok_pieter.pngChefkok Pieter   

  

deco-grey.png

~ Vorspeisen und Salate ~

    (Voorgerechten)

soepen





 
 4,95
5,25
4,50
5,25

Tomatensuppe - Tomatensoep op de Hongaarse wijze bereid.
Bauernsuppe - Rijk gevulde groentesoep.
Zwiebelsuppe
- Uiensoep.
Ungarische Suppe - Goulashsoep.

Koude Voorgerechten



7,75
7,50
9,95
Frischer Lachs-wrap - Wrap met een vulling van zalm, spinazie en een frisse dressing
Coburger Schinken - Unieke gerookte Coburger ham ( het beste deel v/d achterham) geserveerd met meloen.
Carpaccio - Flinterdun gesneden ossenhaas met Parmezaanse kaas en pijnboompitten gedrapeerd met truffel- mayonaise.

Warme Voorgerechten





6,25
6,95
6,95
5,95
6,50


Der Lustige Klabautermann  - Champignons in bierbeslag met warme knoflooksaus.
Hühnerbrot - Bladerdeegbroodje met stukjes pittig gekruide kip, ui, paprika en champignons.
Heidi ́s Liebling - Gebakken kippenlevertjes met spek, ui en ananas.
Pitztaler Ribs - Klein stukje spare-ribs.
Gegrillte Hähnchenflügel  - Lekker gegrilde kippenvleugels met een pittig sausje


~ Hausmannskost und ein bischen mehr... ~

    (Hoofdgerechten)

Vleesgerechten





















16,50
13,50
17,95
22,25
16,75
21,90
21,95
23,25
13,75
22,95
14,65
10,95
14,95
13.75
13,75
19,75
15,95
26,95
38,95











Zillertaler Ribs Groot - ca 750 gram spareribs a la Lutscher Alm.
Zillertaler Ribs Klein - ca 500 gram spareribs a la Lutscher Alm.
Holzfällersteak
- “Houthakkerssteak” Rib-eye, met vetadertjes mals gemarmerd rundvlees.
Lams Rack - Gegrilde lams rack uit Nieuw Zeeland, lekker mals, overgoten met een zoete dille-, portdressing 
Innsbruck 4 - Mixed grill van varkensoester, spareribs, kipfilet en biefstuk.
Würziger Pfeffer Duo - Duo van varkenshaas en biefstuk v/d haas geserveerd met pepersaus.
Bergalm Spies
- Spies van ossenhaas puntjes met stroganoffsaus.
Tournedos vom Almstier - Biefstuk van de  haas met kruidenboter.
Kirchberger Huhn - Pannetje met gebakken stukjes kipfilet en verse groenten, overgoten met en stroganoffsaus.
Boeuf Rudolf - Pannetje gevuld met ossenhaaspuntjes, taugé, prei en noten, afgeblust met een sojasaus.
Gärtner Spieß - Varkenshaas aan spies overgoten met satésaus.
Hühner Spieß - Kipfilet aan spies overgoten met satésaus.
Bauernschnitzel
- Boerensnitzel met garnituur van champignons, spek en ui.
Jägerschnitzel
- Schnitzel met jägersaus.
Zigeunerschnitzel- Schnitzel met zigeunersaus.
Schibahnteller - Mals dun stuk runderfilet, gedrapeerd met een donkere knoflooksaus.
Schweinerei - Varkenshaas met champignonroomsaus.
Der große Mann - T-bone steak.
Der richtige Anton Test - Grote rib-eye 750 gram

Visgerechten






17,50
16,95
20,95
15,95


Kabeljauwfilet - Kabeljauwfilet met een dakje van rauwe ham, geserveerd met een zoete mosterddressing.
Lachs aus dem Backofen - Gebakken zalmfilet met bearnaisesaus.
Schwarze Tiger - Grote Gamba's met knoflook-olie.
Forelle  - op de huid gebakken forelfilet afgeblust met limoensaus en amandelen


Vegetarisch




13,95

13,95

Die Gemüse Bombe - Knapperige rol van savooikool met wortel, taugé, bosui en gele paprika. Het geheel besprenkeld met zeezout en provençaalse kruiden.
Gefüllte Pilz Köpfe- Met heksenkaas gevulde champignonkoppen op een bedje van groenten. Heerlijk!!!!



Maaltijdsalades


   9,95
    9,95



Ceasar-Salat - Frisse sla met croutons, uitgebakken spekreepjes, ui, parmezaanse kaas, ei en een heerlijke dressing.
Schweinefleisch Salat - Varkenssalade: gemarineerde varkensreepjes met cashewnoten, spekjes, bosui,diverse soorten sla en een zoete ketjapdressing.
 

Seniorengerechten




 12,65
 19,25
 15,75
 11,65
Kleine Bauernschnitzel - Boerenschnitzel met garnituur van champignons, spek en ui.
Kleine Tournedos vom Almstier - Biefstuk v/d haas met jus de veau en kruidenboter
Kleine Bergalm Spiess - Spies van ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus 
Kleine Gärtner Spiess - Varkenshaas aan spies overgoten met satésaus

~ Fur die kinder... ~

    (Kindergerechten)






6,95
5,95
5,95
5,50
5,95
2,00
Pummelke - Mini schnitzel met frites en appelmoes.
Calimero - Kipvingers met frites en appelmoes.
Kindergarten - Frikadelletjes met frites en appelmoes.
Pannenkoek naturel - Heerlijke pannenkoek met stroop en poedersuiker.
Pannenkoek met spek - Spekpannenkoek met appelstroop en poedersuiker
Rauberteller - Bordje met appelmoes. Roof zoveel mogelijk eten bij je ouders!


~ Zutaten... ~

    (Bijgerechten)











2,00
2,50
3,90
2,50
2,00
2,50
0,50
2,00
0,80
2,00
Warme groenten
Gepofte aardappel met knoflooksaus
Warme maiskolf met zoete dressing
Gebakken champignons
Gebakken ui
Gebakken champignons, ui & spek
Mayonaise
Champignon-/ peper-/ stroganoffsaus
Kerriesaus / knoflooksaus
Satésaus


~ Nachtisch... ~

    (Nagerechten)
    Klik hier voor onze ijs- en koffiekaart in beeld

>> Klik hier om te zien met welke cadeau- en dinerbonnen u kunt betalen.

Vacature: klik hier

Openingstijden:


ton-dinerbon.png

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

- gesloten*  
- v.a. 17.00 uur
- v.a. 17.00 uur
- v.a. 17.00 uur
- v.a. 17.00 uur
- v.a. 17.00 uur
- v.a. 14.00 uur

* M.u.v. feestdagen


Reserveren voor de kerstdagen? graag telefonisch !

Online reserveren

Hier mailen wij de bevestiging naar toe

Belt u bij twijfel even voor een telefonische reservering.  053-4354424.


 bt_besocial.png
bt_suggesties.png